Copini is op zoek naar jou!

Vacature: Copini Opticiens zoekt een nieuwe collega voor filiaal Sneek. Ben jij opticien of contactlensspecialist en wil je werken bij de grootste zelfstandige opticien van Friesland? Dan is deze baan voor jou! De functie kan in overleg zowel parttime als fulltime ingevuld worden.

Copini opticiens is met zijn drie winkels in Friesland een gevestigde naam als het gaat om oogzorg en oogmode. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom wordt er veel waarde gehecht aan goed opgeleid personeel. Bij Copini Opticiens werkt een goede mix van jong talent en ervaren personeel. Dit maakt werken bij Copini Opticiens iedere dag tot een feestje!

Wat ga je doen?

  • Je voert professionele oogmetingen uit met de meest moderne apparatuur.
  • Je adviseert klanten bij de aanschaf van een bril. Van glasadvies tot advies bij het uitzoeken van een geschikt montuur.
  • Je voert werkzaamheden in de werkplaats uit. Denk hierbij aan glazen slijpen, monteren en brillen repareren en bijstellen.
  • Je doet zelfstandig de spreekuren waarbij je contactlenzen aanmeet en controleert. Hierbij geef je de klanten ook een stuk goed advies mee.

Wat vinden wij belangrijk?

  • Je bent een teamspeler en je vindt het ook leuk om als team uitdagingen aan te gaan.
  • Je volgt de laatste ontwikkelingen en bijscholingen binnen je vakgebied.
  • Je gaat met plezier naar je werk en dit straal je ook uit naar onze klanten.

Wij zoeken jou!

Ben je een gediplomeerd opticien of contactlensspecialist met passie voor je vak en nieuwsgierig van aard? Heb je een servicegerichte en klantvriendelijke instelling? Dan zoeken wij jou!

Ervaring in een soortgelijke functie heeft de voorkeur, maar ben jij net afgestudeerd dan mag je zeker ook reageren. Stuur een e-mail naar l.copini@copini-opticiens.nl t.a.v. L. Copini met je CV en motiveer waarom jij vindt dat je in ons team thuis hoort.

Niet helemaal jouw perfecte baan? Neem dan een kijkje bij onze andere vacatures.