Ray Ban Zonnebrillen? Official Ray-Ban Center

Wij zijn Official Ray-Ban Center. Dit houdt in dat er een grote voorraad is met  modellen en kleuren van veel Ray Ban zonnebrillen.
Mocht de Ray Ban zonnebril die u zoekt er nou nét niet meer tussen zitten, dan bestellen wij de Ray Ban zonnebril snel uit een ander filiaal of rechtstreeks bij de leverancier van Ray Ban. Het duurt dan slechts een aantal dagen voordat de zonnebril binnen is.

Ray Ban zonnebril centerReparaties en bijstellen van uw Ray Ban zonnebril

Als official Ray Ban center voeren wij ook reparaties uit en stellen wij uw bril goed af. We hebben veel onderdelen op voorraad, waardoor lang wachten meestal niet nodig is. Dat is het voordeel van het kopen van een Ray Ban zonnebril bij een official Ray Ban center.

Zelf uw Ray Ban zonnebril testen

Daarnaast weten onze opticiens, optometristen en en verkoopadviseurs u alles te vertellen over de verschillende glazen die Ray Ban in de zonnebrillen heeft zitten. Denk aan gepolariseerde glazen, mineraal, anti spiegeling, spiegel coating etc. Natuurlijk kunt u alle verschillende Ray Ban zonnebrillen buiten testen, zodat u altijd de perfecte keuze maakt!