Ogen laseren in Friesland

Zorgvuldig met direct resultaat!

Scherp zien is voor veel mensen de gewoonste zaak van de wereld.

Toch heeft een groot aantal mensen een bril of contactlenzen nodig. Deze hulpmiddelen zijn niet altijd een ideale oplossing: een beslagen bril of geïrriteerde lenzen zijn vaak herkenbaar. De oplossing hiervoor is brilvervangende chirurgie, ook wel refractiechirurgie genoemd. De behandeling wordt zeer zorgvuldig en snel uitgevoerd en geeft vrijwel direct resultaat.

Welke behandelingen kunnen worden toegepast?

In het Oogheelkundig Medisch Centrum HanzeKliniek worden twee methodes van brilvervangende chirurgie uitgevoerd:

Ooglaseren (het aanpassen van de kromming van het hoornvlies)
Lensimplantatie (het plaatsen van een lens in het oog).

Hoe werkt het laseren van mijn ogen?

Indien u wilt weten of u geschikt bent voor brilvervangende chirurgie, dan kunt u voor een quickscan contact opnemen met Copini Opticiens in Leeuwarden. De optometrist in dit filiaal is hier speciaal voor opgeleid en werkt ook regelmatig in het OMC HanzeKliniek. Uit het vooronderzoek blijkt welke behandeling voor u het beste is. Op basis hiervan overlegt de oogarts met u de verdere gang van zaken. De ingreep wordt poliklinisch verricht en duurt ongeveer een half uur. De totale behandeltijd, inclusief voorbereiding en nazorg duurt ongeveer twee uur.

Doe de quickscan

Maak nu een afspraak voor een quickscan. Na dit korte onderzoek van ongeveer 30 minuten wordt er een indicatie gegeven of u geschikt bent voor één van bovenstaande behandelingen.

Samenwerking OMC HanzeKliniek

Copini Opticiens werkt samen met het OMC HanzeKliniek, omdat wij weten dat onze klanten hier op een goede en professionele manier worden behandeld. Er wordt gewerkt met gecertificeerd personeel en ook de apparatuur wordt periodiek goed nagekeken.

Total Eye Check

Hoe ouder we worden, des te groter het risico op oogziekten. Daarom is het verstandig om regelmatig de ogen te laten controleren. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? 

Wilt u meer weten over de optometrische onderzoeken die wij uitvoeren, bekijk dan onze folder voor meer informatie.

Folder Total Eye Check

Meld je aan voor onze nieuwsbrief