Brillen van Copini

voor uw ogen

Modebewuste monturen, degelijke ontwerpen, ruime keuze en professioneel personeel staat garant voor een perfect eindresultaat.

Eerst passen in de comfort van je eigen omgeving

Online een bril kopen is ideaal als je over een actueel oogrecept beschikt (niet ouder dan 2 jaar) en je hebt even geen tijd om naar een fysieke winkel te gaan. In onze webshop vul je de gegevens voor je brillenglazen in, je selecteert je favoriete montuur en je selecteert een nabijgelegen zelfstandige opticien voor service en garantie. De aangesloten opticiens werken allemaal samen. Op deze manier kun je wel de service en de garantie verwachten die je normaal gesproken gewend bent. Dit in tegenstelling tot andere online aanbieders van brillen. Je complete bril wordt GRATIS naar het opgegeven adres verzonden. Je kunt ervoor kiezen om de bril GRATIS op te laten sturen naar een zelfstandige opticien in de buurt. De bril wordt dan meteen goed afgesteld. Dit kun je natuurlijk ook altijd op een later tijdstip doen.

Online reserveren van de bril is ook mogelijk. Dit adviseren wij als de ogen nog gemeten moeten worden of de oogmeting langer geleden is dan 2 jaar. Je kunt vrijblijvend vijf favoriete monturen online reserveren om deze bij ons in de winkel te passen. En voor alle brillen geldt: Niet goed, geld terug.