Quickscan kleuranalyse, voor de perfecte kleur

Bent u op zoek naar een nieuwe bril en vindt u dat deze perfect bij u moet passen?

Kom dan langs bij Copini Leeuwarden of Copini Sneek. U krijgt dan persoonlijk kleur en stijladvies van een gediplomeerd kleuradviseuse. De quickscan kleuranalyse gaat uitsluitend op afspraak.

Meer info
De quickscan kleuranalyse is erg geschikt wanneer u op zoek bent naar een montuur en u het lastig vindt om te bepalen welke kleur goed bij u past. De duur van een consult is ongeveer 20 minuten.

Wat kunt u verwachten?
Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers. Daarna wordt eerst in ontspannen sfeer een korte vragenlijst behandeld. Met deze vragenlijst krijgt de kleur en style adviseuse een beter beeld van de persoon tegenover haar. Vervolgens komen de verschillende kleurendoeken en waaiers aan bod. Samen wordt er gekeken naar de kleuren die u doen stralen. Ook wordt aan de hand van deze techniek duidelijk welke kleuren u beter kunt vermijden.

Na het kleuradvies krijgt u een lijst met de voor u perfecte kleuren.

Maak via onderstaand formulier een afspraak voor een GRATIS quickscan persoonlijk kleuradvies bij Copini Sneek of Copini Leeuwarden. Er wordt na het insturen van het formulier binnen 1 werkdag contact met u opgenomen.

Afspraak maken quickscan kleuranalyse