Last van droge ogen?

Steeds meer mensen hebben last van droge ogen. Het is een veel voorkomend probleem dat met behulp van enkele tips verlicht kan worden. Oorzaken van droge ogen zijn bijvoorbeeld de airco of kachel, computerwerk en de in bloei staande bloemen, bomen en grassen waardoor men last krijgt van hooikoorts.

Wist u dat:

  • Ruim 50% van de jongvolwassenen tussen de 18 en 29 jaar, 9 uur of langer per dag besteedt aan het kijken op een digitaal apparaat.
  • Ruim 90% van de volwassenen meer dan 2 uur per dag naar een digitaal apparaat kijkt.

Neem af een toe een pauze wanneer u de gehele dag achter de computer zit. Of is u huis te droog, dan kunt u eventueel een luchtbevochtiger kopen.

Droge ogen zijn vervelend, maar misschien hebben wij de oplossing voor u. Geen oogdruppels, maar een oogspray. Het voordeel van een oogspray is dat het eenvoudig aangebracht kan worden ten opzichte van een oogdruppel, waarbij het altijd lastig is en oogdruppels naast de ogen vallen.

De oogspray mag meerdere keren per dag gebruikt worden en wordt op een afstand van 10 centimeter op de gesloten ogen gesprayd. Door te knipperen verplaatst de spray zich naar het hoornvlies, wat verzachtend werkt voor de ogen. Ze zijn minder droog en branderig. Het verplicht de symptomen op een natuurlijke wijze. De spray is ook geschikt voor lensdragers en kan ook met make-up gebruikt worden.

Benieuwd naar de LipoNit oogspray? U kunt de spray vrijblijvend testen in 1 van onze winkels. Voor €14,95 heeft u een flesje waar u een paar maanden mee vooruit kan.