Coronavirus update 23 maart – op afspraak geopend

Helaas hebben wij moeten besluiten om onze winkels alleen nog maar op afspraak te openen. We vinden de gezondheid van onze medewerkers en klanten erg belangrijk en daarom vinden wij het niet meer vertrouwt om open te blijven. Wij hebben deze beslissing genomen, omdat wij veel contact hebben met de klanten en niet iedereen zich aan de richtlijnen van het RIVM houdt.

Wij willen u in deze moeilijke tijd wel de service bieden die u van ons gewend bent en daarom zijn we tussen 13.00 en 15.00 op afspraak geopend voor spoedgevallen.

Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met uw kapotte bril en toch beperken hoeveel klanten er tegelijk in de winkel zijn.

Wat te doen bij?

– Wat te doen bij een kapotte bril: neem telefonisch of via de mail contact op. Samen met u kijken we naar een passende oplossing en kunnen we eventueel een afspraak inplannen.

– Wat te doen bij een ontzette bril: Neem contact op met uw filiaal om een afspraak in te plannen. Wanneer u in de winkel bent kunnen wij de bril niet volledig stellen. Met een duidelijke omschrijving van u kunnen wij u wel helpen om de bril beter passend te maken.

– Wat te doen wanneer mijn lenzen bijna op zijn: Helaas is het niet mogelijk om binnen de richtlijnen van het RIVM een lenzencontrole te doen. Bel of mail naar uw filiaal dat uw lenzen op zijn. Geef in de mail duidelijk aan hoe het gaat met uw lenzen en vergeet niet uw NAW gegevens te vermelden. Wij zullen dan in overleg met u de lenzen naar u huisadres sturen.

– Wat te doen als mijn vloeistof op is: bel of mail naar uw filiaal om een afspraak te maken voor het ophalen van lenzenvloeistof. Wij zorgen dat deze dan voor u klaar staat in de winkel. Opsturen kan eventueel ook, dan zullen wij portokosten berekenen.

– Lopende zaken: Heeft u nog wat in bestelling staan. Deze zaken zullen gewoon afgerond worden. Samen met u zullen we dan een afspraak inplannen om uw product bij ons op te halen.

Voor alle andere vragen zijn we altijd bereikbaar.

Namens het team Copini Opticiens willen we u bedanken voor uw begrip. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. We moeten op fysieke afstand blijven van elkaar. Pas goed op u zelf!

Met vriendelijke groet,

Team Copini Opticiens