Bent u op zoek naar een nieuwe bril?

Ben je op zoek naar een nieuwe bril en vindt u dat deze perfect bij je moet passen? Kom dan naar  één van onze stijlweekenden op 3 of 4 april in Harlingen, 10 of 11 april in Leeuwarden, 18 of 25 april in Sneek. U krijgt dan persoonlijk kleur- en stijladvies van een professionele stijl- en beautyconsulente. Let op! Dit arrangement is vanwege populariteit alleen op afspraak.

Dit arrangement is erg geschikt als u op zoek bent naar een montuur dat perfect bij je past. Copini Opticiens geeft deze arrangementen weg, er zijn dus geen kosten aan verbonden. De duur van een consult is ongeveer 45 minuten.

Een afspraak maken is noodzakelijk. Er zijn maar enkele plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Wat kun je verwachten:

  • Volledige kleuranalyse: voor de spiegel laten we u met analysedoeken zien welke kleuren iets voor jouw gezicht doen en welke kleuren je beter kunt vermijden. Aan de hand van deze kleuranalyse bepalen we welke kleuren er in het montuur mogen voorkomen en welke niet
  • Gezichtsanalyse: ontdek samen met onze stylist hoe u de mooiste lijnen in u gezicht kunt laten uitkomen.
  • Aan de hand van de uitkomsten van de kleur- en gezichtsanalyse, zoeken wij uit onze grote collectie een aantal monturen uit die passen bij jouw gezicht. Zo wordt het uitzoeken van de juiste bril heel gemakkelijk.
  • Na afloop krijg je een goed gevulde goodiebag mee naar huis in samenwerking met onze collega ondernemers.

Maak via onderstaand formulier een afspraak voor een GRATIS persoonlijk kleur, stijl en beauty advies geef hierbij uw voorkeursdatum aan. 

Afspraak maken kleur- en stijldag