Laatste fase! Nu kortingen tot 70% op monturen

korting

Nieuw jaar, nieuwe bril! De prijzen dalen nog wat verder. Vanaf deze week zijn heel veel monturen sterk afgeprijsd, soms wel tot 70% korting.
Wilt u nog een nieuwe bril met een leuke korting? Dan is dit uw kans.

We moeten ruimte maken voor de collecties van 2018, daarom nu heel veel monturen met hoge kortingen.

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Wij wensen iedereen fijne feestdagen!

Fijne feestdagen Copini

Het hele team van Copini Opticiens wenst u fijne feestdagen! Wij zijn op 1e en 2e kerstdag gesloten. Ook zijn wij gesloten op 1 januari. Uiteraard staan wij op de andere dagen weer gewoon voor u klaar.

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Hoera! We zijn nu nóg beter bereikbaar!

IMG_2797

Het is 21.00 uur in de avond. U zit thuis op de bank en ziet de ondertiteling van die leuke film niet meer zo goed. U denkt ‘ik moet snel een afspraak maken bij Copini Opticiens’. Helaas.. De winkel is al gesloten en een afspraak maken via de website vindt u teveel ‘gedoe’. Ik doe het morgen wel denkt u, maar morgen vergeet u het weer in de drukte van de dag.
Wij willen het graag iedereen makkelijk maken. Daarom vanaf vandaag: De Copini WhatsApp!

Tijdens openingstijden en buiten openingstijden zijn wij nu bereikbaar via WhatsApp. Zet ons nummer dus snel in uw contacten, zodat u bij vragen altijd snel contact met ons kan hebben.

0625468607

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Aangepaste openingstijden tijdens de feestdagen

glazen-goed

Wij wensen iedereen alvast hele fijne feestdagen! In deze gezellige periode viert het team van Copini Opticiens zelf uiteraard ook feest. Daarom hanteren we tijdens de feestdagen in december aangepaste openingstijden.

  • Dinsdag 5 december – 17.00 uur gesloten, pakjesavond
  • Maandag 25 december – Gesloten, 1e kerstdag
  • Dinsdag 26 december – Gesloten, 2e kerstdag
  • Maandag 1 januari – Gesloten, nieuwjaarsdag

Krijg ik nog wat terug van de zorgverzekeraar?

zorgverzekeringen-wijzer

De tijd begint te dringen en voordat u het weet is 2017 alweer voorbij! Misschien krijgt u dit kalenderjaar nog geld terug van uw zorgverzekeraar voor een bril. Wij kijken dat gemakkelijk voor u na. Indien u aanvullend verzekerd bent, kan dit wel oplopen tot €450,-.

Bent u benieuwd of u recht heeft op een vergoeding van uw zorgverzekeraar?

Vul onderstaand formulier in en wij zoeken direct voor u uit wat de hoogte is van uw vergoeding. U krijgt dan binnen 1 werkdag een e-mail met de hoogte van uw vergoeding.

  • Wij gebruiken een combinatie van postcode en geboortedatum om de hoogte van de vergoeding uit te zoeken.
  • Wij gebruiken een combinatie van postcode en geboortedatum om de hoogte van de vergoeding uit te zoeken.
  • Wij gebruiken uw e-mail adres om u te berichten over de hoogte van de vergoeding.
    U ontvangt een e-mail van het desbetreffende filiaal over de hoogte van de vergoeding.
Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

24/7 brillen passen in onze online paskamer

online-brillen-passen

Brillen passen, maar geen zin en tijd om de deur uit te gaan met dit weer? In onze online paskamer kunt u een groot deel van onze collectie (en meer!) makkelijk passen. Dit doet u door een foto van uzelf te uploaden. Vindt u 1 of meerdere mooie monturen? Laat ze dan kosteloos naar ons versturen, zodat u ze uiteindelijk toch nog in het echt kunt zien, voelen en passen.
Onze opticiens kijken dan meteen even mee of het montuur goed past en of het bij te stellen is. Uiteraard voeren we een oogmeting uit voor de meest recente sterkte!
Makkelijk en leuk toch?

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Copini Harlingen bestaat 40 jaar, feest!

gevel copini harlingen

We durven wel te zeggen dat Copini Opticiens inmiddels een begrip is geworden in Friesland.
Het begon allemaal in Leeuwarden, waar het familiebedrijf al meer dan 100 jaar bestaat. In de jaren 70 heeft de jonge Leo Copini de opticien in Harlingen geopend. Inmiddels is dat alweer 40 jaar geleden en dat willen wij vieren met al onze trouwe klanten!

Daarom staat de komende week in het teken van feest! Kom je dit gezellig met ons vieren? Bij Copini Harlingen staan de hele week de hapjes en de drankjes klaar. Daarnaast hebben we een aantal acties in al onze filialen.

Eén van deze acties is de voordelige OCT-scan! Op vertoon van dit bericht krijgt u een OCT-scan voor maar €19,95 i.p.v. €75,- We maken hierbij 3D beelden van uw netvlies. Door deze techniek kunnen we (vroegtijdig) afwijkingen aan het oog opsporen. Denk aan macula degeneratie, glaucoom (hoge oogdruk) en netvlies afwijkingen.
De beelden worden meestal direct beoordeeld. Lukt dit niet vanwege drukte, dan ontvangt u een paar dagen later bericht van ons. Let op! Dit wordt dus niet ‘standaard’ gedaan bij iedere oogmeting en het is dus echt een extra dienst. Wilt u graag een OCT scan laten uitvoeren? Maak hiervoor dan een afspraak bij het gewenste filiaal.

Afspraak maken OCT scan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Veel mooie monturen ingekocht van het modemerk Komono!

komono 13

We hebben weer heel veel moois ingekocht van het leuke modemerk Komono! Wij zijn super enthousiast over de stijlvolle collectie. We zien nu veel minimalistische metalen monturen en prachtig acetaat terug bij de verschillende modemerken en zo ook bij Komono. De prijs/kwaliteit verhouding is heel goed en dat is soms ook wel erg fijn. Benieuwd geworden? We hebben al een uitgebreide collectie in de winkel hangen, maar over een paar weken is de volledig nieuwe collectie al te zien bij ons in de winkel.

komono 6 komono 7 komono 8 komono 9 komono 1 komono 2 komono 3 komono 4 komono 5

 

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

1189 oogmetingen in 1 week tijd voor het goede doel

moldavie

Op onze Facebookpagina kon je in september al lezen over de vrijwilligersreis die Leo Copini maakte met Stichting Zienderogen. Ieder jaar maakt hij zo’n reis om mensen in onder ontwikkelde landen te helpen. Met een team van oogartsen, optometristen en opticiens gaan ze dan proberen zoveel mogelijk mensen een bril aan te meten. De stichting zorgt er dan voor dat de juiste brillen een paar weken later bij de arme mensen terecht komen. Een goed doel met veel vrijwilligers die dit belangeloos doen. Tijdens deze week zijn er maar liefst 1189 oogmetingen uitgevoerd!

Afgelopen donderdag stond er in de LC een leuk artikel over de reis die Leo Copini maakte en wat ze o.a. tegen kwamen bij de metingen.
Lees het volledige artikel nu op de website van de LC.

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Veel nieuwe inspiratie tijdens de (internationale) optiekbeurzen

WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.40

Yes! Niet alleen de pepernoten liggen weer in de winkel, ook staan alle optiekbeurzen weer voor de deur. We trapten vorig weekend af met de Centrop Sales & Hall of Frames in Nijkerk. We zagen veel mooie brillen volgens de laatste trends. Opvallend is dat acetaat brillen blijven, maar we zien daarbij veel (rond) metaal voorbij komen. We zijn erg enthousiast over deze trend. Over een paar weken gaan we ook naar de Silmo Paris. Viva la France! Een prestigieuze en vooruitstrevende optiekbeurs, waar nog meer nadruk wordt gelegd op de nieuwste trends en ontwikkelingen. We kunnen niet wachten!

Hierbij alvast wat foto’s van vorige week. Zit er wat voor u tussen?

WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.54 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.34 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.35 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.36 (1) WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.36 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.38 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.39 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.40 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.41 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.43 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.44 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.46 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.48 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.50 WhatsApp Image 2017-09-10 at 20.12.53

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws