Copini Opticiens Sneek zoekt een nieuwe bedrijfsleider

Wil jij werken bij de grootste zelfstandige opticien in Friesland?
Voor ons filiaal in Sneek zijn wij op zoek naar een nieuwe bedrijfsleider voor minimaal 24 uur. Eventueel is urenuitbreiding tot fulltime mogelijk.

Vacature bedrijfsleider
Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de optiek en heb je ervaring in een leidinggevende functie, dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

 • Je bent het aanspreekpunt voor klanten en collega’s bij vragen en klachten.
 • Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel.
 • Je adviseert klanten bij de aanschaf van een bril. Van glasadvies tot advies bij het uitzoeken van een geschikt montuur.
 • Je bent verantwoordelijk voor het juist afleveren en bijstellen van monturen.

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je hebt aantoonbare recente werkervaring in de detailhandel waarvan minimaal 1 jaar in een leidinggevende functie en je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
 • Je bewaakt de kwaliteit waar Copini Opticiens om bekend staat en levert een bijdrage aan kwaliteitsverbetering.
 • Je bent commercieel ingesteld en bent specialist in het adviseren van klanten.
 • Je hebt affiniteit met het optiekvak.
 • Je bent een teamspeler en je vindt het leuk om als team uitdagingen aan te gaan.
 • Werken in het weekend is voor jou geen probleem.
 • Je bent klantvriendelijk, oplossingsgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je volgt de laatste trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied.
 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkvermogen.

Wij zoeken jou!
Ben je sales medewerker met passie voor je werk en ervaring als leidinggevende? Ben je nieuwsgierig van aard en heb je een servicegerichte en klantvriendelijk instelling? Dan zoeken wij jou!
Ervaring in een soortgelijke functie in de detailhandel heeft de voorkeur. Stuur een e-mail met je motivatie en CV naar l.copini@copini-opticiens.nl t.a.v. dhr. L. Copini en onderbouw waarom jij in ons team thuis hoort.

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Copini Opticiens Sneek zoekt een (leerling)opticien

Wil jij werken bij de grootste zelfstandige opticien in Friesland?
Voor ons filiaal in Sneek zijn wij op zoek naar een (leerling)opticien voor minimaal 24 uur. Eventueel is urenuitbreiding tot fulltime mogelijk.

Vacature (leerling) opticien
Ben jij opticien of nog in opleiding en op zoek naar een nieuwe (leer)werkplek in het mooie Sneek. Dan is deze baan misschien wel wat voor jou!

Wie zijn wij?
Copini opticiens is met zijn drie winkels in Friesland een gevestigde naam als het gaat om oogzorg en oogmode. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom wordt er veel waarde gehecht aan goed opgeleid personeel. Bij Copini Opticiens werkt een goede mix van jong talent en ervaren personeel.

Wat ga je doen?

 • Je voert professionele oogmetingen uit met de meest moderne apparatuur.
 • Je bent verantwoordelijk voor het aanmeten van brillenglazen en andere optische hulpmiddelen.
 • Je kunt oogafwijkingen opsporen.
 • Je bent verantwoordelijk voor het juist afstellen van monturen.
 • Je adviseert klanten bij de aanschaf van een bril. Van glasadvies tot advies bij het uitzoeken van een geschikt montuur.

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je bent een teamspeler en je vindt het ook leuk om als team uitdagingen aan te gaan.
 • Je volgt de laatste trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied.
 • Je gaat met plezier naar je werk en dit straal je ook uit naar onze klanten.

Wij zoeken jou!
Ben je een gediplomeerd opticien of opticien in opleiding met passie voor je vak en nieuwsgierig van aard? Heb je een servicegerichte en klantvriendelijke instelling? Dan zoeken wij jou!
Ervaring in een soortgelijke functie heeft de voorkeur, maar ben jij net afgestudeerd dan mag je zeker ook reageren.
Stuur een e-mail naar l.copini@copini-opticiens.nl t.a.v. dhr. L. Copini en motiveer waarom jij vindt dat je in ons team thuis hoort.

 

Copini Opticiens blijft open tijdens lock-down

Gisteren maakte de minister president bekend dat Nederland t/m 19 januari 2021 te maken heeft met een harde lock-down. Voor iedereen natuurlijk geen leuk bericht, zeker met de feestdagen in het verschiet. Onder andere moeten alle niet-essentiële winkels de deuren sluiten. Echter wordt de optiek tot de essentiële winkels gerekend, waardoor wij open kunnen blijven.

U bent van harte welkom voor de aanschaf van een nieuwe bril, oogmeting of onderzoek, contactlenzencontrole, het bijstellen of repareren van uw bril of het afhalen van artikelen.
Voor uw en onze veiligheid hebben wij onze maatregelen getroffen omtrent de 1,5 meter samenleving.
Zo hanteren wij de volgende aanpassingen en/of regels in onze winkel:

– Het dragen van een mondkapje in de winkel is verplicht
– Bij binnenkomst vragen wij u uw handen te desinfecteren
– Wij hebben spatschermen in onze winkels geplaatst
– Wij verwelkomen maximaal 4 klanten in de winkel, kom waar mogelijk alleen naar de winkel
– Gepaste monturen worden na passen door ons gedesinfecteerd, u mag ze op tafel neerleggen
– Volg eventuele verdere aanwijzingen van onze medewerkers op

Oogmetingen

Voor een nieuwe bril- en/of oogmeting kunt u bij ons terecht.
Wij hebben voor uw en onze veiligheid speciale spatschermen ontwikkeld, zodat wij weer vertrouwd uw ogen kunnen opmeten. Brillen zullen na het passen ontsmet worden.
Voor een oogmeting of Total Eye Check dient u een afspraak te maken. Op deze manier kunnen we het aantal personen in de winkel beter reguleren.

Contactlenzencontrole

Ook contactlenzencontrole en -aanpassing is mogelijk. Tijdens de controle draagt u uw mondkapje, net als wij en zijn er ook nu spatschermen aanwezig tussen u en onze contactlensspecialist.
De controle zal daardoor iets anders verlopen. Zo raken wij uw oogleden niet meer aan, waardoor samenwerking met u noodzakelijk is.
Voor een contactlenzencontrole of -aanpassing kunt u telefonisch of via de e-mail een afspraak inplannen bij de gewenste winkel.

Mijn bril zit niet goed

Heeft u last van uw bril of is deze uit model? U bent dan van harte welkom om uw bril bij te laten stellen. Dit doen wij uiteraard vanaf gepaste afstand en met samen met u.

Openingstijden

U kunt bij ons terecht van maandag 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30-18.00 uur en zaterdag van 9.30-17.00 uur.
In Harlingen zijn we dinsdag tot en met zaterdag geopend vanaf 09.00.

Tijdens de feestdagen hebben we aangepaste openingstijden:
Donderdag 24 december: open tot 17.00 uur.
Vrijdag 25 december: gesloten.
Zaterdag 26 december: gesloten.
Donderdag 31 december: open tot 17.00 uur.
Vrijdag 1 januari: gesloten.

Voor alle andere vragen zijn wij, zoals u van ons gewend bent, altijd (telefonisch) bereikbaar.
Namens het team Copini Opticiens danken wij u hartelijk voor uw begrip.

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. We moeten op fysieke afstand blijven van elkaar. Pas goed op uzelf en uw geliefden, ook tijdens de komende speciale feestdagen.

Met vriendelijke groet,

Team Copini Opticiens

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Total Eye Check tot het einde van 2020 voor €37,50

Heb je vaak last van hoofdpijn, snel vermoeide ogen, zijn ze rood of branderig? Dan wordt het tijd om bij Copini opticiens op visite te gaan. Dergelijke klachten duiden vaak op een afwijkende oogsterkte. Ook als je schaduwen ziet bij letters, je ‘dubbel’ kijkt of slecht ziet in het donker is een professionele oogmeting geen overbodige luxe. Een ‘total eye check’ voorkomt ook het risico op oogziekten. Copini opticiens heeft een speciale OCT-scan, net zoals in het ziekenhuis, en helpen je graag!

Hoe ouder we worden, des te groter het risico op oogziekten. Daarom is het verstandig om regelmatig je ogen te laten controleren. Kies voor de Total Eye Check van Copini. Onze ‘check’ kun je vergelijken met een Total Body Scan, maar dan alleen gericht op de ogen. Met deze onderzoeken kunnen mogelijke oogafwijkingen in een vroegtijdig stadium worden gesignaleerd. Rook of drink je veel of heb je een bril met hoge min sterktes? Dan is het verstandig om zo’n check uit te laten voeren!

3D beelden

Copini is één van de weinige opticiens in Noord Nederland die in het bezit is van de Optical Coherence Tomography Scan (OCT). Dit is een nieuwe beeldvormende techniek die in hoge resolutie 3D beelden kan maken van structuren van het oog. Met de OCT scan, net zoals in het ziekenhuis, maakt een optometrist opnamen van de binnenkant van het oog waardoor afwijkingen snel en zeer nauwkeurig opgespoord kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan complicaties door hoge oogdruk, netvliesafwijkingen, staar of suikerziekte.

Geen risico

Aan een OCT-scan zijn geen risico’s verbonden. Het onderzoek is pijnloos en het infrarode licht (scan) is niet schadelijk voor het oog. De verschillende Eye Checks nemen wel wat tijd in beslag. Het is daarom wenselijk om van tevoren een afspraak te maken. Om zo te bepalen welke ‘checks’ je nodig hebt. De wachttijd voor de Total Eye Check is in tegenstelling tot in het ziekenhuis erg kort. Meestal kun je binnen één week bij ons terecht.

Normaal gesproken zijn de kosten voor een Total Eye Check €75,-. Nu tot eind van 2020 voor de helft van de prijs!

Maak vandaag nog een afspraak bij één van onze winkels.

Afspraak maken OCT scan

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Krijg ik in 2020 nog wat terug van de zorgverzekeraar?

De tijd begint te dringen en voordat u het weet is 2020 alweer voorbij! Misschien krijgt u dit kalenderjaar nog geld terug van uw zorgverzekeraar voor een bril. Wij kijken dat gemakkelijk voor u na. Indien u aanvullend verzekerd bent, kan dit wel oplopen tot €450,-.

Bent u benieuwd of u recht heeft op een vergoeding van uw zorgverzekeraar?

Vul onderstaand formulier in en wij zoeken direct voor u uit wat de hoogte is van uw vergoeding. U krijgt dan binnen 2 werkdagen een e-mail met de hoogte van uw vergoeding.

Uitzoeken zorgverzekering

Uitzoeken vergoeding zorgverzekering
 • Wij gebruiken een combinatie van postcode en geboortedatum om de hoogte van de vergoeding uit te zoeken.
 • Wij gebruiken een combinatie van postcode en geboortedatum om de hoogte van de vergoeding uit te zoeken.
 • Wij gebruiken uw e-mail adres om u te berichten over de hoogte van de vergoeding.
  U ontvangt een e-mail van het desbetreffende filiaal over de hoogte van de vergoeding.
Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Copini opticiens zoekt een optometrist

Copini Opticiens Harlingen en Sneek (combinatie vacature) zoeken een nieuwe collega optometrist M/V parttime/ fulltime.

Wie zijn wij?
Copini opticiens is met zijn drie winkels in Friesland een gevestigde naam als het gaat om oogzorg en oogmode. Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom wordt er veel waarde gehecht aan goed opgeleid personeel.

Bij Copini Opticiens werkt een goede mix van jong talent en ervaren personeel. Dit maakt werken bij Copini Opticiens iedere dag tot een feestje!

 

Wat ga je doen?

 • Je doet zelfstandig de spreekuren waarbij je contactlenzen aanmeet en controleert. Hierbij geef je de klanten ook een stuk goed advies mee
 • Je adviseert klanten bij de aanschaf van een bril. Van glasadvies tot advies bij het uitzoeken van een geschikt montuur
 • Je voert verschillende optometrische onderzoeken uit met de nieuwste apparatuur waaronder een OCT- scan

Wat vinden wij belangrijk?

 • Je bent een teamspeler en je vindt het ook leuk om als team uitdagingen aan te gaan
 • Je volgt de laatste trends en ontwikkelingen binnen je vakgebied
 • Je gaat met plezier naar je werk en dit straal je ook uit naar onze klanten

Wij zoeken jou!

Ben je een gediplomeerd optometrist met passie voor je vak en nieuwsgierig van aard? Je hebt een servicegerichte en klantvriendelijke instelling? Dan zoeken wij jou! Ervaring in een soortgelijke functie heeft de voorkeur, maar ben jij net afgestudeerd dan mag je zeker ook reageren. Stuur een e-mail naar l.copini@copini-opticiens.nl t.a.v. L. Copini en motiveer waarom jij vindt dat je in ons team thuis hoort.

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

De nieuwe collectie is binnen

Wij hebben weer heel veel nieuwe leuke monturen binnengekregen. Helaas zijn de optiekbeurzen van dit jaar geannuleerd, maar door verschillende merken bij ons in de winkels langs te laten komen zijn we weer helemaal up to date.

We hebben weer de mooiste brillen voor u uitgezocht. Van merken zoals Lindberg, Ray Ban en Dutz. Daarnaast hebben we een nieuw merk, Gigi studio’s aan ons assortiment toegevoegd. Retro, vintage, cat-eye en oversized zien we veel terug in de verschillende collecties. Maar ook simpel, tijdloos en elegant blijft een mooie trend in het najaar van 2020. Kortom voor ieder voldoende keus. Het beste is natuurlijk een bril die perfect bij u past!

 

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Gratis zonnebril op sterkte!

Nu bij Copini: Bij aankoop van een bril een gratis zonnebril op sterkte!

Met mooi weer genieten we volop van de zon. Een lekker drankje op het terras of een mooi stukje fietsen is geen straf als we lekker kunnen genieten van het zonnetje. Maar wist u dat de zon schadelijk kan zijn voor uw ogen? Een goede zonnebril is essentieel voor effectieve bescherming tegen UV-straling. Daarom hebben wij voor alle brildragers onder ons een mooie aanbieding. Wanneer u een nieuwe bril aanschaft krijgt u een enkelvoudige zonnebril op sterkte uit onze speciale collectie helemaal GRATIS! Heeft u zelf nog een montuur waar u een zonnebril van wilt laten maken? Of wilt u liever een zonnebril uit de normale collectie? Ook dan krijgt u de glazen gratis!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de voorwaarden, kom dan gezellig langs in de winkel. Wilt u een oogmeting laten uitvoeren voor de nieuwe zonnebril? Maak hiervoor dan een afspraak in het gewenste filiaal.

Afspraak maken filiaal Harlingen, Leeuwarden of Sneek

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Copini Opticiens wenst u een fijne vakantie!

De zomervakantie staat voor de deur! Ga je lekker op pad? Denk bij het inpakken van je vakantiespullen ook aan je ogen en vergeet de onderstaande spullen niet om.

👓 Reserve bril
🕶 Reserve zonnebril (op sterkte)
👁 Extra setje contactlenzen
🧴 Lenzenvloeistof

Tip van Copini:
Lensdragend en binnenkort op vakantie? U kunt voor uw vakantie daglenzen aanschaffen.
Elke dag een nieuwe lens, geen onderhoud, en mocht u een keer eentje kwijt raken, zet u gewoon een nieuw paar lenzen in.

Hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

Afspraak maken filiaal Harlingen, Leeuwarden of Sneek

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Bent u al helemaal klaar voor de zomer?

Bent u al klaar voor uw staycation?

Haal meer uit uw zomer met een nieuwe zonnebril. Of u nu thuis in de hangmat ligt, een terrasje pakt of gaat toeren op uw fiets, wij hebben de perfecte zonnebrillen voor u om dat compleet in stijl te doen.

 

 

 

 

 

                    

 

                    

Ontdek onze complete zonnebrillen collectie

We hebben zonnebrillen in alle kleuren en maten en ook nog eens 20% korting op onze Ray-Ban-collectie. Kom snel naar een van onze winkels en pas uw favoriete model! Wist u dat we alle zonnebrillen ook nog eens voor u op sterkte kunnen maken?

 

Wilt u graag een afspraak maken voor een veilig bezoek aan onze winkel? Vul dan onderstaand formulier in om online een afspraak te maken.

 

Afspraak maken filiaal Harlingen, Leeuwarden of Sneek

 

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws