Nieuwe collectie coming soon

Afgelopen maandag hebben we bij Copini Opticiens een fantastische dag gehad in Bloemendaal aan zee. We zijn daar namelijk geweest om de nieuwe collectie van verschillende topmerken te bekijken.

Want, zoals je misschien wel weet, verandert de brillentrend voortdurend en zijn er altijd weer nieuwe stijlen en modellen die de markt betreden.

We hebben een aantal belangrijke ontwikkelingen gespot op het gebied van brillenmode. Zo zien we bijvoorbeeld steeds meer kunststof brillen op de markt verschijnen. Deze brillen zijn niet alleen trendy, maar ook nog eens hartstikke duurzaam. Daarnaast blijven ronde en rosé kleuren bij de damesbrillen populair, en terecht, want ze staan ontzettend mooi!

Maar genoeg gepraat over de trends. Want waar het écht om gaat, zijn natuurlijk de brillen zelf. En wat hebben we toch een fantastische collectie ingekocht! We hebben superleuke monturen gespot van topmerken als Scotch&Soda, Porsche Design en Bloomdale. Deze merken weten precies wat er speelt op het gebied van brillenmode en hebben de mooiste modellen ontworpen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe collectie? Dan hebben we goed nieuws voor je! Over enkele weken zullen de nieuwe brillen namelijk te bewonderen zijn in onze winkels in Leeuwarden, Harlingen en Sneek. Onze ervaren opticiens helpen je graag bij het uitzoeken van een nieuwe bril die bij jouw gezicht en persoonlijkheid past.