Doe nu de Total Eye Check

Heb je last van hoofdpijn, vermoeide of branderige ogen? Misschien heb je dan een nieuwe bril nodig. Echter kunnen bepaalde symptomen ook duiden op suikerziekte, staar of een te hoge oogdruk. 

Wij zijn één van de weinige opticiens in het noorden die, net als in het ziekenhuis, een OCT-scan kan maken en eventuele afwijkingen kan opsporen. 

Het onderzoek is pijnloos en niet schadelijk voor het oog. In tegenstelling tot het ziekenhuis kun je meestal binnen een week bij ons terecht. De afspraak neemt ruime tijd in beslag en is niet in te plannen als een standaard oogmeting. Voor dit onderzoek is het daarom nodig om telefonisch of via onderstaand formulier een afspraak in te plannen.

Doe nu de Total Eye Check. Tot het einde van het jaar voor slechts de helft van de prijs, € 37,50 i.p.v. €75,00. Maak snel een afspraak want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Plan een afspraak in

Voor het inplannen van deze afspraak hebben we de volgende gegevens van je nodig. Na het versturen van de afspraakaanvraag ontvang je zo snel mogelijk een reactie via de e-mail met een voorstel voor een datum en tijd. Mocht deze tijd niet schikken, neem dan contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.