Copini Sneek zoekt een zaterdagmedewerker!

Vacature: Copini Opticiens zoekt een nieuwe collega voor filiaal Sneek. Ben jij beschikbaar op de zaterdagen en heb je affiniteit met de optiekwereld? Wil jij graag werken in een leuk en gezellig team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij werken bij de grootste zelfstandige opticien in Friesland?

Voor ons filiaal in Sneek zijn wij op zoek naar een verkoopmedewerker voor de zaterdag (7 uur per week). Eventueel is urenuitbreiding mogelijk in de toekomst.

Wat ga je doen?

Je gaat klanten adviseren over monturen, glazen, contactlenzen en overige producten. Daarnaast lever je brillen af, stel je ze af en voer je (kleine) reparaties uit. Je bestelt glazen en overige producten en controleert de binnengekomen orders. En, niet onbelangrijk: je zorgt ervoor dat de winkel er uitnodigend uitziet, zodat klanten zich welkom voelen!

Wat vinden wij belangrijk?

Mocht je ervaring hebben in de detailhandel, dan is dat natuurlijk een voordeel. Het hoeft echter niet! Uiteraard hebben wij graag iemand met affiniteit voor het optiekvak. Je hebt een collegiale, enthousiaste en flexibele instelling. Je bent klantvriendelijk, oplossingsgericht en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. En natuurlijk is werken in het weekend geen probleem voor jou!

Wij zoeken jou!

Als verkoopmedewerker ben jij het visitekaartje van de winkel en zorg jij ervoor dat de klant met een glimlach de winkel verlaat!

Stuur een e-mail met c.v. naar l.copini@copini-opticiens.nl t.a.v. L. Copini en vertel ons waarom jij in ons gezellige team thuis hoort!

Niet helemaal jouw perfecte baan? Neem dan een kijkje bij onze andere vacatures.