Contactlenzen

Verschillende soorten contactlenzen

Bij het aanmeten van contactlenzen is de expertise van de optometrist/lensspecialist erg belangrijk. Onze optometristen/lensspecialisten worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en brengen dit meteen in de praktijk. Onze specialisten kijken naast de contactlenzen ook altijd naar de gezondheid van uw ogen. Op deze manier bent u er altijd van verzekerd dat uw ogen de beste zorg krijgen die ze nodig hebben.

Indien u kiest voor de contactlenzen van Copini, wordt u altijd elk halfjaar opgeroepen voor controle. Dit is een standaard controle, waarbij uw ogen op de belangrijkste punten worden gecontroleerd.

De specialisten van Copini adviseren u bij de keuze van contactlenzen. Is die keuze gemaakt, dan nemen wij alle tijd om u te leren omgaan met uw contactlenzen.

Verschillende type lenzen:

  • Zachte lenzen
  • Vormvaste lenzen
  • Nachtlenzen
  • Daglenzen
  • Multifocale lenzen

copini appCopini Lenzen app

Als klant van Copini mag u kosteloos gebruik maken van onze lenzen app. De app stelt u zo in, dat wanneer de termijn van uw contactlenzen verstreken is u daar een alert voor ontvangt. U draagt bijvoorbeeld uw maandlenzen dus nooit meer een dag te lang! Ook kunt u via uw smartphone of tablet direct een afspraak inplannen bij uw optometrist/lenzenspecialist. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van handigheden dankzij onze app.