Zonnebrillen

Een zonnebril is natuurlijk een leuk accessoire, maar vooral beschermt een zonnebril uw ogen tegen het felle licht van de zon en dan met name de zeer schadelijke uv-straling in het zonlicht. Bij het autorijden is een zonnebril gewoon noodzakelijk voor uw veiligheid. Voor zonneglazen zijn er verschillende opties en glazen te kiezen.

Verschillende bewerkingen
Naast een standaard zonneglas kunt u ook kiezen voor polariserende zonneglazen. Deze glazen nemen de felle schitteringen weg op bijvoorbeeld nat wegdek of op het water. Ook kunt u kiezen voor de trendy spiegelglazen die we op dit moment veel zien bij de bekende modemerken.

Ook is een ontspiegeling op de achterkant van uw zonneglas erg prettig. Dit zorgt ervoor dat schadelijk UV-straling opgenomen wordt door de ontspiegeling en niet terug wordt gekaatst in het oog.

Dit is slechts een klein gedeelte van bewerkingen die mogelijk zijn. Onze adviseurs vertellen er graag meer over.
RayBan_center_Friesland

Officieel Ray-Ban center
Copini Opticiens is officieel Ray-Ban center. Dit houdt in dat wij een uitgebreide collectie hebben van de Ray-Ban zonnebrillen. Mocht het voorkomen dat wij een zonnebril toch niet op voorraad hebben hangen, dan bestellen wij deze graag voor u.

Elk voorjaar komt de nieuwe collectie zonnebrillen bij ons binnen. Houd onze website in de gaten voor nieuws over de nieuwe collectie en aanbiedingen!