Gratis zonnebril op sterkte bij aankoop van complete bril

Profiteer t/m 30 juni van deze actie.

Ontvang een gratis zonnebril op sterkte bij Copini Opticiens

Bij Copini Opticiens hebben we een goede actie die je niet wilt missen! Wanneer je een complete bril bij ons aanschaft, krijg je een zonnebril op sterkte helemaal gratis. Dit betekent dat je zowel binnen als buiten optimaal zicht hebt, zonder extra kosten. 

Waarom kiezen voor Copini Opticiens?

Bij Copini Opticiens ben je verzekerd van deskundig advies en brillen van de hoogste kwaliteit. Ons team van ervaren opticiens helpt je graag bij het vinden van de perfecte bril die past bij jouw stijl en behoeften. Bovendien hebben we een breed assortiment aan monturen en zonnebrillen, zodat je altijd iets vindt dat bij je past.

 

Hoe werkt de actie?

Het is heel eenvoudig om van deze actie te profiteren. Bezoek een van onze winkels en kies je favoriete complete bril uit ons uitgebreide assortiment. Zodra je jouw nieuwe bril hebt gekozen, mag je een zonnebril op sterkte uitzoeken. Zo kun je stijlvol en beschermd de zon in.

Voorwaarden van de actie

We hebben de voorwaarden van deze goede actie uitgebreid op een rijtje gezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je optimaal profiteren van deze aanbieding.

Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen

Deze actie is uniek en kan daarom niet gecombineerd worden met andere lopende aanbiedingen. Dit betekent dat je, als je gebruikmaakt van deze actie, geen aanspraak kunt maken op extra kortingen of promoties die tegelijkertijd van kracht zijn.

Sterktes en cilinders

De gratis zonnebril op sterkte die je bij aankoop van een complete bril ontvangt, geldt voor sterktes binnen het bereik van +/-5.00 en cilinders tot -2.00. Dit houdt in dat we zonnebrillen op sterkte kunnen aanbieden voor een breed scala aan visuele correcties, maar voor zeer hoge sterktes of cilinders buiten deze specificaties kunnen we geen gratis zonnebril aanbieden. Onze opticiens kunnen je in dat geval adviseren over andere voordelige opties.

Inclusief standaard glazen

Bij deze actie zijn standaard glazen inbegrepen in de gratis zonnebril. Dit betekent dat je zonder extra kosten kunt genieten van helder zicht en bescherming tegen de zon. Standaard glazen bieden een uitstekende kwaliteit en zijn ideaal voor dagelijks gebruik.

Toeslag voor speciale glazen

Voor klanten die behoefte hebben aan extra functionaliteit of comfort, zoals polariserende, degrade of multifocale glazen, geldt een toeslag. Polariserende glazen verminderen schitteringen, wat vooral handig is bij activiteiten zoals autorijden of watersporten. Degrade glazen hebben een subtiele kleurverloop en multifocale glazen bieden een oplossing voor zowel veraf als dichtbij zicht. Onze opticiens kunnen je meer informatie geven over deze opties en de bijkomende kosten.

Door deze voorwaarden duidelijk te communiceren, willen we ervoor zorgen dat je precies weet wat je kunt verwachten en volledig kunt profiteren van onze aanbieding. Bezoek een van onze winkels voor persoonlijk advies en om de perfecte bril en zonnebril op sterkte te vinden.

Bezoek één van onze winkels

We nodigen je van harte uit om éen van onze winkels te bezoeken en gebruik te maken van deze unieke aanbieding. Onze deskundige opticiens staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte bril en zonnebril op sterkte. Je vindt ons op diverse locaties, en onze contactinformatie en openingstijden zijn eenvoudig te vinden op onze website.