Monturen

Vernieuwend, trendy en design!
Een montuur is een belangrijk onderdeel van uw gezicht. Het is dus van belang dat u een bril draagt die qua pasvorm en kleur goed bij u staat. Copini Opticiens heeft een breed assortiment monturen en aan iedereen is gedacht. Copini heeft naast de bekende merken ook exclusieve merken gemaakt door designers uit binnen en buitenland. Denk daarbij aan merken als Tom Ford, Ray-Ban, Silhoutte, Rodenstock en JF-Rey. We vernieuwen geregeld het assortiment, door bezoeken te brengen aan verschillende (internationale)beurzen in binnen en buitenland. De collectie monturen wordt dus altijd zorgvuldig en zo breed mogelijk uitgezocht. We zijn daarnaast altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen!

Bij Copini kunt u terecht voor monturen gemaakt van verschillende materialen, denk hierbij o.a. aan carbon, titanium, goud, hout, metaal, kunststof en zelfs stof.

Website rayBan1

Cursussen
Alle medewerkers van Copini Opticiens hebben verschillende cursussen gevolgd op het gebied van kleuradvies en gezichtsvormen. Natuurlijk gaat het altijd in overleg met de klant, maar een goed advies kan u zeker op weg helpen om een goede keuze te maken.

Kom eens langs in een van onze vestigingen en bekijk de collectie. U bent van harte welkom!