Kleur- en stijladvies

Omdat wij ervaring hebben.

Vindt u het een zoektocht om de perfecte bril te kiezen? Vindt u het lastig om te bepalen welke kleuren of vormen goed in je gezicht staan? Dan is een kleur- en stijl analyse wat voor u!

Wat is een kleuren analyse?

Met een kleurenanalyse gaan we kijken welke kleuren u het allermooiste staan. Iedereen heeft een unieke kleuring. De kleur van de ogen, de ondertoon van de huid en de kleur van het haar zijn heel belangrijk om te bepalen wat uw powerkleuren zijn!

Als u de kleuren draagt die bij u passen, komt u stralend voor de dag. U ziet er gezond en fris uit, oneffenheden vallen veel minder op en de kleuren passen bij het karakter en de uitstraling. Het meest bekende kleurensysteem bestaat uit de vier hoofdseizoenen: Winter, Zomer, Herfst en Lente. Winter en Zomer zijn seizoenen met een koele ondertoon, dat betekent dat in de kleuren een blauwe ondertoon zit. Herfst en Lente zijn seizoenen met een warme ondertoon, deze kleuren hebben een gelige ondertoon.

Er zijn veel mensen die ook twee hoofdseizoenen kunnen dragen, bijvoorbeeld Zomer & Winter of Herfst & Lente. Bij Copini Opticiens analyseren we daarom met het tien seizoenensysteem. In de kleurenanalyse nemen we u mee aan de hand van tien kleurenkragen en doeken om te ontdekken welke seizoenskleuren u laten stralen. Onze stylist laat ook zien welke kleuren beter achterwege gelaten kunnen worden.

De kleurstylist geeft een uitgebreid advies over uw powerkleuren en hoe u deze kleuren goed met elkaar kunt combineren. Als we uw kleurseizoen hebben geanalyseerd, gaan we verder met een gezichtsanalyse en neemt de stylist u mee door de winkel om de perfecte bril voor u te vinden! Zodra we de perfecte bril hebben gevonden, krijgt u advies over hoe u uw powerkleuren het beste kunt combineren met het uitgekozen montuur. Uiteraard krijgt u daarnaast nog tips en trucs mee voor het dragen van make-up en sieraden. Door een kleurenkaart weet u wat de powerkleuren zijn waarmee u goed voor de dag komt.

 

Bent u enthousiast geworden en wilt u weten wat écht goed bij u past? Maak dan een afspraak bij Copini Opticiens Sneek, boek een kleurenanalyse en loop na uw kleur- en stijlafspraak stralend de winkel uit!

Maak een afspraak voor kleur- en stijladvies

9 + 3 =