Kleur- en stijladvies

Omdat wij ervaring hebben.

Vind je het een zoektocht om de perfecte bril te kiezen? Vind je het lastig om te bepalen welke kleuren of vormen goed in je gezicht staan? Dan is een kleur- en stijl analyse wat voor jou!

Wat is een kleuren analyse?

Met een kleuren analyse gaan we kijken welke kleuren jou het allermooiste staan. Iedereen heeft een unieke kleuring. De kleur van je ogen, de ondertoon van je huid en de kleur van je haar zijn heel belangrijk om te bepalen wat jouw powerkleuren zijn!

Als je de kleuren draagt die bij je passen, kom je stralend voor de dag. Je ziet er gezond en fris uit, oneffenheden vallen veel minder op en de kleuren passen bij je karakter en uitstraling. Het meest bekende kleurensysteem bestaat uit vier hoofdseizoenen: Winter, Zomer, Herfst en Lente. Winter en Zomer zijn seizoenen met een koele ondertoon, dat betekent dat in de kleuren een blauwe ondertoon zit. Herfst en Lente zijn seizoenen met een warme ondertoon, deze kleuren hebben een gelige ondertoon.

Er zijn veel mensen die ook twee hoofdseizoenen kunnen dragen, bijvoorbeeld Zomer & Winter of Herfst & Lente. Bij Copini Opticiens analyseren we daarom met het tien seizoenensysteem. In de kleuren analyse nemen we je mee aan de hand van tien kleurenkragen en doeken om te ontdekken welke seizoenskleuren je laten stralen. Onze stylist laat je ook zien welke kleuren je beter achterwege kunt laten.

De kleurstylist geeft je een uitgebreid advies in jouw powerkleuren en hoe je deze kleuren goed met elkaar kunt combineren. Als we jouw kleurseizoen hebben geanalyseerd, gaan we verder met een gezichtsanalyse en neemt de stylist je mee door de winkel om de perfecte bril voor jou te vinden! Zodra we de perfecte bril hebben gevonden krijg je advies in hoe je jouw powerkleuren het beste kunt combineren met het uitgekozen montuur. Uiteraard krijg je daarnaast nog tips en trucs mee voor het dragen van make-up en sieraden. Door een kleurenkaart weet jij wat jouw echte powerkleuren zijn om goed voor de dag te komen.

 

Ben je enthousiast geworden en wil je echt weten wat goed bij jou past? Maak dan een afspraak bij Copini Opticiens Sneek, boek een kleurenanalyse en loop na je kleur- en stijlafspraak stralend de winkel uit!

Maak een afspraak voor kleur- en stijladvies

7 + 5 =