Kinderbrillen: uitgebreide collectie

Denk aan merken als Vingino, Ray-Ban, Dutz kidz, Lookkino en de bijna onverwoestbare Swing monturen.

Kinderbrillen: wij vergeten de kleintjes écht niet!

We begrijpen dat de ogen van kinderen speciale aandacht nodig hebben. Elk kind is namelijk uniek, daarom hechten wij veel belang aan een uitgebreide collectie met kinderbrillen. Onze collectie is modern en gevarieerd, met merken zoals Vingino, Ray-Ban, BBIG, Dutz Kids, Red en duurzame Swing monturen. Om het overzichtelijk te houden, bieden we de monturen inclusief glazen aan, en voor meer informatie kunt u informeren naar de voorwaarden.

Service voor kinderbrillen

Bij de kleintjes zijn we vaak wat toegankelijker als het gaat om schade of een breuk aan hun bril. We geloven dat kinderen zorgeloos moeten kunnen spelen, en kleine ongelukjes met de kinderbril horen daar soms bij. Dus als een neuspad of scharniertje vervangen moet worden, of als de bril rechtgezet moet worden nadat er een voetbal tegenaan is gekomen, kijken we daar zeker niet raar van op. Het is allemaal onderdeel van de service die we bij Copini bieden, en we doen dit graag voor de kinderen!

Kinderbrillen thuis in alle rust passen?

Natuurlijk is dat mogelijk! We begrijpen dat het voor kinderen soms prettiger is om thuis in hun vertrouwde omgeving kinderbrillen te passen. Daar doen wij niet meer moeilijk over. Als het niet lukt in de winkel, kunt u gewoon een aantal brillen mee naar huis nemen om te passen. We willen dat deze ervaring voor kinderen niet als ‘vervelend’ wordt ervaren, dus we zijn hier flexibel in. Bovendien is het ook leuk als broertjes, zusjes, opa’s, oma’s en andere familie en vrienden alvast kunnen zien welke bril uw kind krijgt.