Kinderbrillen

Wij vergeten de kleintjes niet! We weten dat juist kinderen extra aandacht vergen. Alle kinderen zijn uniek, dus daarom vinden wij ook bij kinderen een uitgebreide collectie erg belangrijk. Onze collectie met kinderbrillen is modern, eigentijds en zeer divers. Denk hierbij aan merken als Vingino, Ray-Ban,  Nike, Youpi en de bijna onverwoestbare Swing monturen. De kosten van een kinderbril houden wij overzichtelijk, doordat wij de monturen inclusief glazen aanbieden. Dit geldt voor alle kinderen tot en met 12 jaar.

Kinderbrillen_red_copini

Service
Bij de kleintjes knijpen wij vaak een oogje dicht als het gaat om breuk of schade. Wij vinden dat kinderen zorgeloos moeten kunnen spelen. Daar horen kleine ongelukjes met de bril ook bij. We kijken dus zeker niet raar op als er eens een neuspad of scharniertje vervangen moet worden, of dat we de bril recht moeten zetten nadat er een voetbal tegenaan is gekomen. Dit doen wij graag!

Bril thuis in alle rust passen?
Soms werkt het voor kinderen beter om thuis in eigen omgeving monturen te passen. Hier doen wij niet moeilijk over! Want als het in de winkel niet lukt, dan neemt u toch gewoon een aantal brillen mee naar huis om te passen? We willen dat deze ervaring voor kinderen niet als ‘vervelend’ wordt beschouwd, dus ook hierbij knijpen wij gewoon een oogje dicht. Bovendien is het ook leuk als eventuele broertjes, zusjes, opa, oma etc. alvast kunnen kijken wat voor bril uw zoon of dochter krijgt.

 

Afspraak maken

Vul onderstaande gegevens in om de afspraak te maken..

! Vergeet niet in het opmerkingen veld het filiaal naar keuze te vermelden !