Brillen van Copini

voor uw ogen

Modebewuste monturen, degelijke ontwerpen, ruime keuze en professioneel personeel staat garant voor een perfect eindresultaat.

Brillen alleen van de allerbeste fabrikanten!

Bij Copini Opticiens vindt u veel monturen van topmerken en designers, maar ook met onze huismerk collectie kunt u prima slagen voor een trendy montuur. Door ons brede assortiment is er voor iedereen genoeg om uit te kiezen.

Werkwijze

In tegenstelling tot vroeger behoort een bril tegenwoordig tot modeaccessoire en kan het uw persoonlijkheid versterken. Onze adviseurs worden regelmatig bijgeschoold over kleurgebruik, gezichtsvormen en materialen.

Naast een mooi montuur zijn goede glazen minstens net zo belangrijk, dan wel belangrijker. Er zijn bij de keuze van glazen heel veel opties mogelijk. Naast het materiaal van de glazen, de coatings en type glas zijn er nog tal van mogelijkheden.

"Er werd ruim de tijd genomen voor zowel de oogmeting als het briladvies. Ook kreeg ik duidelijk advies over de verschillende soorten glazen. Kortom: goede service (met een glimlach)!"
J. Haitsma

Total Eye Check

Hoe ouder we worden, des te groter het risico op oogziekten. Daarom is het verstandig om regelmatig de ogen te laten controleren. Nieuwsgierig naar wat we voor u kunnen betekenen? 

Wilt u meer weten over de optometrische onderzoeken die wij uitvoeren, bekijk dan onze folder voor meer informatie.

Folder Total Eye Check

Meld je aan voor onze nieuwsbrief