Op zoek naar een origineel cadeau? Zoek niet verder!

Cadeaubon (2)

Wist u dat veel mensen zichzelf geen goede zonnebril gunnen? We horen mensen vaak zeggen ‘Ik ben zo’n mooie zonnebril niet waard. Ik ga er op zitten of verlies hem’.
Het tegendeel wordt vaak bewezen. Als iemand iets meer uitgeeft voor een goede zonnebril, is die persoon er meestal zuiniger op en doet hij/zij er jaren mee.

Wilt u eens een origineel cadeau geven en iemand even dat laatste zetje geven voor het aanschaffen van een goede zonnebril? Denk dan eens aan een cadeaubon.

We verpakken de cadeaubon netjes, zodat het extra leuk geeft! Verkrijgbaar vanaf €10,-

De zonnebrillen SALE is begonnen!

84777

Daar gaan we dan! De zonnebrillen SALE is vanaf vandaag echt begonnen. Nu 20% korting op alle zonnebrillen. Deze korting geldt ook voor de populaire Ray-Ban zonnebrillen. Overige merken die we verkopen: G-Star, Tom Ford, ESPRIT, Prego, Red Bull racing eyewear, Serengeti, Cazal etc. De keuze is nu nog groot, dus bent u op zoek naar een specifiek model? Kom dan snel langs en laat u adviseren.

Korting geldt helaas niet voor de overzet zonnebrillen en clip on zonnebrillen. Exclusief aanbiedingen.

Nieuw binnen bij Copini Leeuwarden: CAZAL LEGENDS

IMG_7635

NIEUW bij Copini Leeuwarden: CAZAL LEGENDS. Verschillende beroemdheden zijn al gespot met een (zonne)bril van CAZAL Eyewear. Zo ook onze brillenambassadeur en vriend van de winkel, Brownie Dutch. Cazal maakt prachtige extravagante (zonne)brillen. De slogan van het merk is dan ook: The biggest crime is to look average. En dat zie je terug in de (zonne)brillen die ze maken. Benieuwd geworden? Kom naar Copini Leeuwarden en bekijk de mooie collectie!
bril-event-145

Copini Opticiens gesloten op Koningsdag

2014-04-26 09:19:26 DE RIJP - Koning Willem-Alexander en koningin Maxima in De Rijp. De koninklijke familie  bezocht het Noord-Hollandse plaatsje op de eerste Koningsdag. ANP ROYAL IMAGES REMKO DE WAAL

Op donderdag 27 april zijn wij de hele dag gesloten i.v.m. Koningsdag. Op vrijdag 28 april staan wij weer de hele dag voor u klaar.

Wij wensen iedereen een hele fijne Koningsdag toe!

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Copini Official Ray-Ban center

IMG_6596

Ze zijn allemaal binnen! De Ray-Ban zonnebrillen. Letterlijk voor ieder gezicht een bril, dat is waar we voor gaan. Breed gezicht of juist een smal gezicht? Een smal neusje of een wat grotere neus? Geen probleem! Laat u adviseren door onze style adviseurs en ga de deur uit met een mooie Ray-Ban zonnebril.

Official Ray-Ban center

Ergens anders een mooie Ray-Ban gezien, maar hangt hij er niet tussen in de winkel? Dan kunnen wij hem als official Ray-Ban center makkelijk voor u bestellen. Het duurt dan een paar dagen voordat u hem kunt ophalen in de winkel. Dit geldt ook voor Ray-Ban onderdelen en glazen.

 

Nóg meer Ray-Ban zonnebrillen uitgezocht

WhatsApp Image 2017-03-24 at 12.33.04

We hebben al ontzettend veel mooie zonnebrillen binnen gekregen. Vandaag hebben we nóg meer Ray-Ban zonnebrillen uitgezocht. We hadden natuurlijk al Ray-Ban zonnebrillen in de winkel, maar nu krijgen we meer, veel meer! Wij zijn helemaal blij met al het moois dat over 2/3 weken bij ons binnen komt.

Hallo lente! Nieuwe collectie zonnebrillen

IMG_6201

Met de heerlijke voorjaarszon is het soms wel heel handig om een zonnebril bij de hand te hebben. De zon kan nog erg laag staan, waardoor er bijvoorbeeld in de auto of op de fiets slecht zicht ontstaat.

Een goede zonnebril is dus erg belangrijk. Gelukkig is nu de nieuwe collectie binnen. Benieuwd wat er allemaal tussen zit?

Nu een kleine sfeerimpressie van de nieuwe zonnebrillen. Benieuwd wat er nog meer bij hangt? Kom gerust langs, want er is nog genoeg keuze.

IMG_6204 IMG_6201 IMG_6202 IMG_6203

Quickscan kleuranalyse, voor de perfecte kleur

WhatsApp Image 2017-03-10 at 12.43.49

Bent u op zoek naar een nieuwe bril en vindt u dat deze perfect bij u moet passen?

Kom dan langs bij Copini Leeuwarden of Copini Sneek. U krijgt dan persoonlijk kleur en stijladvies van een gediplomeerd kleuradviseuse. De quickscan kleuranalyse gaat uitsluitend op afspraak.

Meer info
De quickscan kleuranalyse is erg geschikt wanneer u op zoek bent naar een montuur en u het lastig vindt om te bepalen welke kleur goed bij u past. De duur van een consult is ongeveer 20 minuten.

Wat kunt u verwachten?
Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers. Daarna wordt eerst in ontspannen sfeer een korte vragenlijst behandeld. Met deze vragenlijst krijgt de kleur en style adviseuse een beter beeld van de persoon tegenover haar. Vervolgens komen de verschillende kleurendoeken en waaiers aan bod. Samen wordt er gekeken naar de kleuren die u doen stralen. Ook wordt aan de hand van deze techniek duidelijk welke kleuren u beter kunt vermijden.

Na het kleuradvies krijgt u een lijst met de voor u perfecte kleuren.

Maak via onderstaand formulier een afspraak voor een GRATIS quickscan persoonlijk kleuradvies bij Copini Sneek of Copini Leeuwarden. Er wordt na het insturen van het formulier binnen 1 werkdag contact met u opgenomen.

Afspraak maken quickscan kleuranalyse

Mogen wij jullie voorstellen aan…

Komono2

Mogen wij jullie voorstellen aan een nieuw, jong en hip merk in onze collectie, namelijk KOMONO!

We zijn ontzettend blij dat we nu trotse verkopers zijn van het merk KOMONO. Zoals ze zelf zeggen ‘a community of dreamers and designers dedicated to perfectly timed accessories, and rooted in the Belgian tradition of fierce dedication to quality and craft’.

Met monturen vanaf €99,95 is het heel erg betaalbaar. Ook leuk zijn de beschikbare zonneclips. Helemaal van deze tijd en daardoor heb je geen aparte zonnebril op sterkte meer nodig!

Komono9 Komono8 Komono7 Komono6 Komono5 Komono4 Komono3 Komono2

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws

Uitnodiging: Kom en bekijk de nieuwe collectie

IMG_5929

De nieuwe collectie monturen is eindelijk binnen. De afgelopen tijd zijn we bij veel optiekbeurzen geweest om de laatste trends en ontwikkelingen te spotten.
We hebben tijdens deze beurzen veel nieuws ingekocht en langzaam is zo’n beetje alles binnen gekomen en verdeeld over onze drie vestigingen.

We nodigen u daarom uit om de nieuwe collectie te komen bekijken. Laat u verrassen!

Dit bericht is geplaatst in de categorie Nieuws